MIKÄ ON DIANA?

Yhdistyksemme pääasiallinen tarkoitus on koota jäsenistöämme yhteen. Käymme yhteistä keskustelua meitä kaikkia koskettavista asioista ja ammattiimme liittyvistä kysymyksistä. Huolenamme on erityisesti diakonia- ja nuorisotyöntekijöiden jaksaminen työssään.

Meistä on tärkeää toimia yhdessä myös muiden kirkon alan työntekijöiden kanssa. Vain yhteistyöllä asioihin voidaan vaikuttaa.

Kirkon alojen asiantunteva ja koulutettu luottamusmies omalla työpaikallasi hoitaa asiantuntevasti kaikkeen edunvalvontaan liittyvät asiat ja kysymykset. Tarvittaessa myös liitosta "pääkallonpaikalta" tullaan paikallistasolle neuvottelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä omaan luottamusmieheesi!  

Liity jäseneksi

Tarjoamme sinulle jäsenyyttä kirkon suurimmassa ammattiliitossa: Kirkon alat ry:ssä. Diakoniatyöntekijät ja nuorisotyönohjaajat järjestäytyvät liittoomme jäsenyhdistyksemme Diakonian ja nuorisotyön ammattilaset ry:n kautta.

Vahvuuksiamme ovat tehokas edunvalvonta, asiantuntevat jäsenpalvelut kirkon kentässä ja suora neuvotteluasema kirkon työmarkkinapöydässä.

Linkin jäsenhakemukseen löydät oikeasta sivupalkista.

Tästä pääset suoraan Kirkon alat ry:n sivuille!

Aluetoimintaa

Kaikki Kirkon alat ry:n jäsenet kuuluvat johonkin 21:sta alueyhdistyksestä. Alueyhdistykset järjestävät alueensa jäsenille monipuolista koulutus -ja virkistystoimintaa sekä kokoaa moniammatillista jäsenistöä yhteen keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia kirkon töistä erilaisiin jäseniltoihin. Alueyhdistykset ilmoittavat jäsenille toiminnastaan sähköpostitse tai kirjeitse. Seuraa siis postiasi ja lähde mukaan toimintaan!